לכל אירוע נבנה תפריט ייחודי המשלב בין אוכל מקומי ישראלי למטבח הגלובלי בהתאם לקונספט המבוקש-
ארוחת בראנץ’, ארוחת ערב בהגשה, ארוחה במזנון ואירועי קוקטייל.
השף שלנו מתאים את התפריט לאופי האירוע תוך שימת דגש על יצירתיות, דיוק והקפדה על הפרטים הקטנים.
כל מנה שיוצאת מהמטבח שלנו היא סוג של יצירת אמנות.
הכנת האוכל נעשית לעיני האורחים במטבח פתוח, כאשר את המנות מלווים היינות הייחודיים של יקב הבוטיק "נטופה" שזוכה להצלחה גדולה בארץ ובעולם.